Tant Hulda – Retrokläder och kvalitetsgarn - Om
Tant Hulda – Retrokläder och kvalitetsgarn

Tant Hulda, butik och webshop med medvetet och hållbart mode. Här finns också kvalitetsgarner och mönster med stil. Vi kombinerar alltså passionen för kläder och stil med passionen för handarbete. Vi väljer ut det allra bästa i kvalitet och design. Våra leverantörer finns lokalt, i Sverige och Europa. Vi värnar om de små medvetna leverantörerna. Vi finns i centrala Lund och här på webben.

Tant Hulda finns på Stora Gråbrödersgatan 12 i Lund. Här kan du komma in och njuta av  härliga, underbara och lite galna plagg med fin passform och vackra färger. Vi brinner för färg och god passform.

Här finns också kvalitetsgarner och inspirerande mönster med stil för dina projekt. Vi erbjuder även ekologiska- och fairtradegarner.Varmt välkommen!
Stora Gråbrödersgatan 12, 222 22 Lund, 0727-199040
info@tanthulda.se, facebook.com/tanthulda

Öppettider:
Webshopen är alltid öppen.
Måndag-fredag 11-18, lördag 11-15,
Röda dagar stängt.


Här är en karta.

Nyhetsbrev
Följ Tant Hulda Vintage genom att skriva upp dig för vårt nyhetsbrev.


De senaste nyhetsbreven finns på förstasidan.

===================


Tant Hulda drivs av mig, Anna Sölve. Jag har alltid älskat gamla saker och tillbringat många timmar på loppis och med att ta hand om mina fynd. I butiken säljer jag kläder som är tillverkade av svenska och danska små företag som i huvudsak drivs av kvinnor. Allt produceras med stor respekt för miljö och hållbarhet. 

Anna och Tant Hulda i media:

Metro Hela Helgen, Metro bostad, Sydsvenskan (läs här)P4 Radio Malmöhus, Lunchboxen (lyssna här)Köpvillkor och reklamationer:
Enligt svensk lag har du 14 dagars ångerrätt på alla varor. Alla returer ska självklart vara oanvända och i oskadat skick. Vi återbetalar ej en skadad vara. Om du vill returnera en vara till oss så skicka ett mail till info@tanthulda.se där du skriver vilken vara det gäller, om du vill byta varan eller få pengarna tillbaka. Berätta gärna för oss varför du inte är nöjd med ditt köp och vill returnera varan. Det hjälper oss att bli bättre. Vi återbetalar inte den ursprungliga fraktkostnaden. Observera att kunden står för hela returkostnaden och är ansvarig för varan tills den nått Tant Hulda Vintage. Välj alltid frakt med spårning. Varan får ej skickas mot postförskott.

Presentkort gäller endast i vår fysiska butik då webshopen saknar funktion för köp och kontroll av äkthet.


Returvaror skickas till: Tant Hulda AB, Stora Gråbrödersgatan 12, 222 22 Lund

Organisationsnummer: 556908-1920

Bankgiro: 495-1257

Swish: 1232648772

IBAN: SE36 9020 0000 0902 3213 5845