Tant Hulda – Retrokläder och kvalitetsgarn

Våra egna garner

Vill du bli återförsäljare för våra kvalitetsgarner? Vi importerar själv direkt från producenterna, och säljer både i egen butik och via återförsäljare. Vi vill gärna ha kontakt med dig som är intresserad av att sälja garn. Hör av dig till mig, Anna Sölve, på telefon eller epost. Eller kom in i butiken!


   
Iloyarn är ett mjukt, härligt alpackagarn av hög kvalitet. Det finns i två tjocklekar och i både natur- och färgade nyanser. Garnet produceras under goda förhållande i Bolivia av alpacka-bönderna och deras hantverkare. Iloyarn passar utmärkt till både stora och små plagg. Se mer på www.iloyarn.com.


   
One hemp är ett hampagarn med kvalitet. Hampan är en ekovänlig växt som inte behöver bekämpningsmedel och konstgödsel. Plantan växer snabbt och det är stjälken om bereds till fibrer som kan spinnas. Ett färdigt plagg kommer bäst till sin rätt om man tvättar det direkt efter montering – då får plagget ett fint fall. Se mer på www.onehemp.se.


Kontakt

För garnbutiker finns Iloyarn och One Hemp att beställa från Tant Hulda, Stora Gråbrödersgatan 12 i Lund. Hör av dig för prislistor, färgkartor och leveransvillkor eller andra frågor. Som konsument kan du köpa garner i butiken eller webshopen, eller hos någon av våra återförsäljare, som du hittar på www.iloyarn.com respektive www.onehemp.se.

Du når oss på telefon 0727-199040 eller epost info@tanthulda.se