The Lab by Tant Hulda, www.thelab.nu

Jobba hos oss!

Kom och jobba med mig -
Tant Hulda söker medarbetare!

Vi söker dig som har fingertoppskänsla för service, är självständig, ansvarsfull och flexibel. Du har mycket goda kunskaper i stickning. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper till våra kunder och hjälpa dem med ibland komplicerade mönster och tekniker. Du är har en passion för handarbete och hållbarhetsfrågor. Du håller dig uppdaterad om vad som händer i stick- och garnvärlden och är nyfiken. Du är en god kollega som gärna hjälper till där det behövs och trivs med att arbeta i en butik. Du tar gärna egna initiativ, är självgående och en kreativ person.

Arbetstiderna är förlagda till butikens öppettider: vardagar kl 11-18 och lördagar kl 11-15, med tjänstgöring på timmar med möjlighet till fast tjänst och omgående tillträde. I arbetsuppgifterna ingår alla i en butik förekommande uppgifter med kundkontakt, kassaarbete, uppackning av varor mm.

Tant Hulda är en butik och webshop med produkter som är tillverkade med känsla och kärlek. Vi säljer garner i naturmaterial såsom ull, alpackaull, hampa och återbrukad bomull, av hög kvalitet och i huvudsak tillverkade i Europa. Därtill såklart allting som hör till stickning med mönsterböcker, ett fantastiskt sortiment knappar och mycket annat! Hos oss hittar våra kunder även andra produkter som gärna är tillverkade av svenska och danska kvinnliga småföretagare, och producerade med stor respekt för miljö och hållbarhet.

Är du den vi söker? Vi ser fram emot ett personligt brev till info@tanthulda.se eller kontakta oss för att boka ett möte!

Vi hjälper dig! Du får support i butiken och telefon på ALLT du har köpt hos oss!
Epost: info@tanthulda.se | Telefon: 0727-199040 | Swish: 123 264 8772
Tips! Handla i webshopen och hämta i butiken utan fraktkostnad.