Beställ gärna i shoppen och få hemskickat eller hämta i dörren ❤️

Köpvillkor

Köp vår fysiska butik

Du kan betala med kort eller Swish, ej kontanter. Vi tillämpar ej öppet köp eller byte av garner. I princip gäller detsamma för övriga varor i butiken, om vi inte kommit överens om annat. Fråga oss gärna om öppet köp!

Frakt

Vi skickar alla paket spårbart med DHL.
Frakt upp till 1 kg kostar 69 kr och över 69 kr följer vi DHLs prislistor.
Vi cyklar även hem dina varor inom Lund och då kostar det 29 kr.

Köp i webbshop och övrig distanshandel

Du kan betala med kort eller mot Klarna-faktura. Enligt svensk lag har du 14 dagars ångerrätt på alla varor. Alla returer ska självklart vara oanvända och i oskadat skick. Vi återbetalar ej en skadad vara. Om du vill returnera en vara till oss så skicka ett mail till info@tanthulda.se där du skriver vilken vara det gäller, och om du vill byta varan eller få pengarna tillbaka. Berätta gärna för oss varför du inte är nöjd med ditt köp och vill returnera varan. Det hjälper oss att bli bättre. Vi återbetalar inte den ursprungliga fraktkostnaden. Observera att du som kund står för hela returkostnaden och är ansvarig för varan tills den nått Tant Hulda. Välj alltid frakt med spårning. Varan får ej skickas mot postförskott.

Presentkort gäller endast i vår fysiska butik då webshopen saknar funktion för köp och kontroll av äkthet.


Returvaror skickas till: Tant Hulda AB, Stora Gråbrödersgatan 13, 222 22 Lund. För avisering ange mailadress info@tanthulda.se och mobil 0727-199040.

Använd gärna Konsumentverkets blankett för ångerrätt vid distanshandel. https://www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/kontrakt-och-mallar/standardmall-information-om-angerratten-2014-konsumentverket.pdf